top of page
DriLL & DruLL.jpg

Finns i sjön

När Lollo & Jojje provar fiskelyckan får de upp allt utom just fisk!; En glasflaska, en blöja och en aluminiumburk dyker upp i håven och ger publiken roliga skratt men också en inbjudan att följa med på ett häftigt äventyr. Havets skräck; Kapten Sopa som slänger allt överbord kommer på besök och hur ska Lollo Livbojja rädda livet från hans älskade papegoja utan att själv riskera att hamna i sjön? Som tur är finns publiken på plats och hjälper till i mångt och mycket . ”Finns i sjön” är en fartfylld barnmusikal som också tar upp vikten av att sopsortera och att inte skräpa ner i vår natur. Louice Ottosson och Johan Östberg står bakom karraktärerna och har komponerat all musik. Foto: @photography_bycece 

Speltid - 45 min

Pris - 12 000 kr

Drill och Drull

De två trollen Drill och Drull leker och busar i Mossbackedalen där de bor. Ett viktigt uppdrag tas ann och barnen får följa med trollen på ett musikaliskt äventyr som berör allt från att vara en fin kompis till vikten av att inte skräpa ner.

Speltid - 45 min

Pris - 12 000 kr

Mamma pappa troll

Johan älskar att busa med sin familj: Den fina damen, den läskiga piraten och det busiga trollet!

Pruttkuddar, gamla kalsonger och köttbullar som stoppas i näsan är några utav busen som trollas fram ur den magiska skattkistan. Barnen får även hjälpa Johan hur man sopsorterar. 

 

Mamma pappa troll är en fantastiskt rolig och spännande show som tar med publiken på ett musikaliskt äventyr och får alla, stora som små att gunga med!

Speltid - 45 min

Pris - 10 000 kr

bottom of page